Porslinsfasader

Porslinsfasader är en sorts skalfasad som består av ett lövtunt skal av porslin som fästs utanpå på en skadad eller missfärgad tand för att ge ett vackrare leende. En porslinsfasad håller i genomsnitt 25 år.

”Porslinsfasader är den långsiktiga lösningen för dig som har skadat tänderna eller fått stora missfärgningar på grund av kaffe, te eller rökning”

Har du råkat ut för en olycka där dina tänder skadats kan du om du har en olycksfallsförsäkring få ersättning för porslinsfasader. Porslinsfasader är den långsiktiga lösningen för dig som har skadat tänderna eller fått stora missfärgningar på grund av kaffe, te eller rökning.

Vi kan porslinsfasader

Vi erbjuder tillverkning och inpassning av porslinsfasader för dig som av någon anledning är missnöjd med dina tänder. Våra duktiga och erfarna tandtekniker gör vid första besöket avtryck och tar även röntgenbilder och vanliga fotografier av dina tänder. Fasaderna tillverkas sedan i ett laboratorium och anpassas precis efter dina tänder i fråga om form och nyans.

nya porslinsfasader

Är du nöjd med fasaderna slipas en bit av emaljen ner på dina tänder för att ge plats åt fasaderna. Därefter tas ett exakt tandavtryck så att tandteknikern kan färdigställa fasaderna. Därefter fästs fasaderna med en lättflytande cement som garantera att fasaderna sitter stadigt.

Du ska inte behöva stå i kö när du behöver en tandläkare akut!