Behandlingar

Brett utbud av tandvårdstjänster

Vi erbjuder många tjänster vid sidan av allmän och akut tandvård. För att du sova och må bättre utför vi bettfysiologi snarkskenor. Även estetiska behandlingar som implantat, kirurgi, porslinsfasader och tandställningar.

(klicka på respektive rubrik för att läsa mer om våra behandlingar)

 • Allmän tandvård 

  Allmäntandvården är grunden i vår verksamhet som tandläkare. Vi undersöker dina tänder manuellt och med röntgen, behandlar plack, lagar hål med mera. Dessutom arbetar vi förebyggande, våra tandhygienister tipsar om matvanor och skötsel.

 • Bettfysiologi

  Har du huvudvärk eller ont i käkarna? Med hjälp av bettfysiologi kan vi hjälpa dig genom att utreda och behandla funktionedsättningar i käken som ofta orsakar sådana problem. Exempelvis kan en bettskena göra vardagen enklare för dig

 • Estetisk tandvård

  Missfärgade och sneda tänder kan försämra både självkänsla och självförtroende. Vi erbjuder estetisk tandvård som gör dig nöjdare med ditt leende, bland annat skalfasader och tandblekning. Alltid utfört av kunniga tandläkare med de senaste metoderna.

 • Implantat

  Vill du ersätta en förlorad tand så är ett implantat den bästa och mest långsiktigt hållbara lösningen. Ett tandimplantat består av en konstgjord tandrot av titan som skruvas fast i käken. På den fästs en ny tand som är anpassad till din tandrad

 • Kirurgi/Protetik

  Vi erbjuder även all slags oral kirurgi och tandprotetik. Här kan vi förbättra din tandhälsa genom att operera bort illasittande visdomständer och rotrester eller sätta in tandimplantat,. Dessutom får en käkkirurg föreskriva läkemedel.

 • Porslinsfasader

  Porslinsfasader är en utmärkt lösning för personer som skadat tänderna eller fått missfärgningar på grund av mycket kaffedrickande; Vi fäster det lövtunna porslinet på den skadade tanden och ger dig ett vackrare leende som håller länge.

 • Reglering/Tandställning

  Vi kan räta ut dina tänder med en tandställning. Det är inte bara barn som kan behöva tandreglering – det är aldrig för sent att räta ut en tand. Vi erbjuder både traditionella tandställningar samt moderna genomskinliga och löstagbara varianter.

 • Snarkskena

  Med en snarkskena avhjälper vi snarkningar eller sömnapné, andningsuppehåll under sömnen. En snarkskena är korrigerar bettet på natten och hindrar därmed tungan från att falla bakåt och täppa igenom gommen, vilket är den vanligaste orsaken till snarkningar.
Du ska inte behöva stå i kö när du behöver en tandläkare akut!