Akut tandvård är bäst i Solna

När man har riktigt ont i en tand är det en smärta som är näst intill olidlig. Ofta beror svår tandvärk på att nerven, pulpan, i en tand blivit infekterad. Det är en stark, pulserande smärta som bara ökar i styrka tills man knappt vet vart man ska ta vägen, och den går inte över med vanliga smärtstillande medel. Smärta kan också uppstå om tandhalsarna blivit blottade och bakterier letat sig ner i mellanrummet mellan tandköttet och tandemaljen. Här handlar det om starka ilningar, framför allt när man äter eller dricker något.

”Vid Solna Station ligger våra två tandvårdskliniker, där vi alltid kan erbjuda akut tandvård inom 24 timmar, oftast snabbare”

Den som i ett sådant läge snabbt behöver hitta en tandläkare kan få en riktig kalldusch, speciellt om man söker efter akuttandläkare i Stockholms innerstad eller i söderort. Här bor väldigt många människor på en liten yta och även om det finns många kliniker är det ofta lång väntetid, tyvärr även på akuttider. Vill man ha en akuttid snabbt gör man därför klokt i att blicka norrut, mot Solna. Solna Station ligger bara en pendeltågsstation från Odenplan, två från Stockholm City. Här ligger våra två tandvårdskliniker, där vi alltid kan erbjuda akut tandvård inom 24 timmar, oftast snabbare.

Moderna kliniker med den senaste utrustningen

På Solna Dental kan vi hjälpa dig akut. Vare sig du behöver en rotfyllning, har krossat eller slagit ut en tand och behöver ett kirurgiskt ingrepp, eller har behov av någon annan form av akut tandvård finns vi här för dig. Vi har utbildad personal inom alla områden av tandvård och dessutom modern och avancerad utrustning som garanterar att vi kan ge dig så skonsam och effektiv behandling som möjligt.

modern tandläkarklinik

När du kommer in till oss för en akuttid ger vi dig alltid den behandling som är nödvändig för att du ska kunna åka härifrån utan smärta. Vi tar den tid vi behöver för att se till att du får rätt behandling, oavsett om det handlar om en akut rotfyllning eller om att dra ut en tand.

Vi gör upp en betalningsplan tillsammans

Akut tandvård är dyrare än vanlig tandvård. Men vi vill inte att någon ska känna att de inte vågar uppsöka en akuttandläkare av rädsla för att inte ha råd. Vi ger dig den behandling du behöver, och hjälper dig att ordna med ekonomin när du är smärtfri. Vi har förmånen att tillsammans med Resurs Bank kunna erbjuda räntefria lån med avbetalningsplaner på upp till 24 månader. Tillsammans med högkostnadsskyddet och det allmänna tandvårdsstödet ger det goda möjligheter för att vi tillsammans ska kunna hitta en avbetalningstakt som passar dig.

Hör av dig så hjälper vi dig

Har du smärta i en tand som inte ger med sig, kontakta oss på Solna Dental så hjälper vi dig att snabbt hitta en akut tid. Vi erbjuder den bästa och snabbaste akuttandvården i Storstockholm. Hos oss arbetar välutbildade och ambitiösa tandläkare, tandtekniker och tandhygienister med ett brett kunskapsfält som garanterar att vi alltid kan hjälpa dig att bli av med dina besvär. Här finns akut tandvård för alla, mindre än tio minuter från Stockholms Central.

Välkommen att kontakta oss så ordnar vi en tid så snart som möjligt!
28 Mar 2018